سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آن که حاجت به مؤمن برد چنان است که حاجت خود به خدا برده و آن که آن را به کافر برد چنان است که از خدا شکایت کرده . [نهج البلاغه]
وبلاگ مدیریتی سیدمسعودراسخی

بازاریابی مستقیم

بازاریابی مستقیم یکی از قدیمی ترین و موثرترین روشهای بازاریابی به شما می رود. در سالهای گذشته فروشندگان بصورت خانه به خانه، محله ها را پشت سر می گذاشتند و سعی می کردند با توضیحات جذاب و ترغیب مردم به خرید، کالای خود را به فروش برسانند.

البته آن روزها سپری شده اند، ولی بازاریابی مستقیم قدرت خود را از دست نداده است و بجای مراجعه حضوری، روشهای جدیدتری جایگزین شده اند. مثلا ارسال نامه مستقیم به افراد خاص ، بازاریابی مستقیم از طریق ایمیل و یا تماس مستقیم تلفنی.

در بازاریابی مستقیم منتظر نمی مانیم تا افراد، آگهی تبلیغاتی ما را در مجلات، تلویزیون و ... دیده و به ما مراجعه کنند. بلکه خودمان دست بکار شده و با افراد علاقه مند مستقیما تماس گرفته و به آنها پیشنهاد مناسبی ارائه می کنیم.


اگر کسب و کار خود را به تازگی راه اندازی کرده اید و بودجه محدودی برای بازاریابی و تبلیغات دارید، بهتر است به بازاریابی مستقیم بپردازید. بازاریابی مستقیم وقت و تلاش بیشتری می طلبد، ولی با بودجه کم می توان ، به نتایج مناسبی دست یافت.

 

مزایای بازاریابی مستقیم

1- انتخاب دقیق بازار هدف
اگر می خواهید محصول خاصی را به پزشکان بفروشید، با بازاریابی مستقیم می توانید دقیقا پزشکان را انتخاب کنید. در اینصورت تلفات به حداقل می رسند. حال فرض کنید تبلیغی را در مجله ای معتبر به چاپ می رسانید و تیراژ این مجله 20 هزار شماره در ماه است. شما دقیقا نمی دانید که چند درصد خوانندگان مجله پزشک هستند و آیا تبلیغ را خواهند دید یا خیر. ولی با بازاریابی مستقیم و ارسال نامه سفارشی می توانید مطمئن باشید که پیام شما توسط فرد موردنظر خوانده خواهد شد. البته بازاریابی مستقیم اصول خاص خود را دارد که با رعایت آن اصول می توانید از خوانده شدن نامه یا ایمیل اطمینان حاصل کنید. یکی از اصول آن است که در ارسال نامه به افرادی که شما را نمی شناسند، هیچگاه از پاکت رسمی و آرم شرکت استفاده نکنید. نامه را در پاکت معمولی ارسال کنید و در محل فرستنده نام خود را بنویسید و نه نام شرکت را. با اینکار احتمال خوانده شدن بسیار بیشتر می شود.

2- موثر با بودجه های کم
در اوایل کار شاید بودجه کافی برای چاپ تبلیغات رنگی در مجلات معتبر را نداشته باشید. ولی می توانید 100 نامه برای علاقه مندان ارسال کنید. هرچه بازار هدف خود را دقیقتر و بهتر انتخاب کرده باشید، احتمال موفقیت شما بیشتر است. حتی تقریبا بدون هیچ بودجه ای، می توانید به بازاریابی مستقیم از طریق تلفن بپردازید. البته بازاریابی تلفنی اگر با ظرافت صورت نگیرد، می تواند اثر نامطلوبی بر شخص مقابل بگذارد. اگر می خواهید در بازاریابی تلفنی موفق باشید می توانید کتاب الکترونیکی 124 نکته برای فروش تلفنی موثر را تهیه کنید.


چگونه بازاریابی مستقیم را موثر‌تر سازیم؟

در تبلیغات مستقیم پیامی که منتقل می کنیم بالاترین اهمیت را دارد.

در جلسات مشاوره ای با افرادی برخورد می کنم که می گویند روش ارسال نامه مستقیم را امتحان کرده اند و پاسخ مناسبی نگرفته اند. بلافاصله از آنها می خواهم نمونه نامه ارسال شده را نشان دهند. این نامه ها معمولا متنی دارند که اطلاع رسانی می کند، ولی نامه، باید تبلیغی باشد که مشتری ترغیب به خرید کند. بزرگترین اشتباه آن است که نامه را با اطلاعاتی در مورد خودتان آغاز کنید. مثلا بنویسید: شرکت مدیر سبز، با 15 سال سابقه و داشتن کادری مجرب و ...

در خطوط اولیه باید به نیازها و علایق مشتری بپردازید. مثلا اگر دستگاه تردمیل می فروشید، ( تردمیل وسیله ای است که امکان دویدن و راه رفتن در خانه را فراهم می کند.) عنوان مناسب می توان چنین چیزی باشد: هیچ چیزی با ارزش تر از سلامتی شما نیست!

نکته بعدی آن است که پیام بازاریابی مستقیم باید تاریخ پایانی داشته باشد تا مشتری را به اقدام ترغیب کند. مثلا اگر نامه ای به علاقه مندان فرستاده و رستوران خود را معرفی کنید، بسیاری از خوانندگان به رستوران مراجعه نخواهند کرد. ولی اگر بنویسید: افرادی که تا تاریخ خاصی مراجعه کنند می توانند از سالاد و نوشابه رایگان استفاده کنند، تعداد مراجعین بیشتر خواهد شد، چون اگر تعلل کنند فرصت را از دست خواهند داد.

اگر از بازاریابی تلفنی مستقیم استفاده می کنید، در اولین بار سعی نکنید چیزی را بفروشید. بازاریابی تلفنی هنگامی موثر است که بصورت ترکیبی و همراه روشهای دیگر بکار رود. مثلا با تماس تلفنی می توانیم از مخاطب بخواهیم که در صورت علاقه به محصولات ما، آدرس خود را بدهد تا اطلاعات بیشتر را از طریق پست بفرستیم.

ارزانترین و آسنترین راه برای بازاریابی مستقیم ارسال ایمیل است. البته اینکار اشکالاتی نیز دارد. عده قابل توجهی از مخاطبان از اینترنت استفاده نمی کنند و آدرس ایمیل ندارند. همچنین بسیاری از افرادی که ایمیل دارند، ایمیل های خود را بطور منظم کنترل نمی کنند و شاید ایمیل شما چند هفته پس از ارسال، خوانده شود



  • کلمات کلیدی :
  • سیدمسعودراسخی ::: دوشنبه 88/6/9::: ساعت 1:46 عصر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 12
    بازدید دیروز: 4
    کل بازدید :61746

    >> درباره خودم <<
    وبلاگ مدیریتی سیدمسعودراسخی
    سیدمسعودراسخی
    هموطن گرامی این وبلاگ درزمینه مدیریت بازرگانی وفروش مطالب علمی وعملی منتشر می نمایدلذاایده هاومطالب شمازمینه افزایش اطلاعات خوانندگان این وبلاگ رافراهم می نمایید پس منتظر نظرات ومطالب سبز شماعزیزان هستیم سیدمسعودراسخی

    >>دسته بندی یادداشت ها<<
    بازاریابی[5] . فروش[5] . فروشندگی[2] . قیمت گذاری . مدیریت . مدیریت ازنقطه صفر . مدیریت زمان . مدیریت ژاپنی . مدیریت فروش . مشتری یاناقل ویروس دربازاریابی ویروسی . منافع وهزینه های وفاداری مشتری . مهندسی معکوس . هفت قانون طلایی مذاکرات فروش . واژگان واصطلاحات بازاریابی . ویژگیهای مدیرآینده . ویژگیهای یک فروشنده موفق . فروش درارتفاع هزارپایی . 10نکته درباره بازاریابی خودتان وتجارت . استراتزی تولید . استراتژی کسب وکارشرکت ای بی بی . استفاده ازمبانی روانشناسی دربازاریابی . پدربازاریابی(فیلیپ کاتلر) . پنج ویژگی مدیربرای تیم سازی . پنجاه روش جذب مشتری . تجارت . تکنیک های نهایی سازی فروش . تماسهای تجاری ازطریق کارت ویزیت . توصیه هایی برای توازن بین کاروزندگی . تولید . خودرامجبوربه پیشرفت کنید . درسهای بزرگ ازمدیران بزرگ . ده استراتژی ارتقاءفروش برای افزایش منافع شما . راهکارهای تحقق مهندسی فروش . راههای آرام کردن مشتری ناراضی . رمزهای پیداکردن مشتری . رهبران نضریه کیفیت(تاگوچی) . رهبران نظریه کیفیت(ادواردزدمینگ) . رهبران نظریه کیفیت(جوزف جوران) . رهبران نظریه کیفیت(فلیپ کرزابی) . روابط عمومی بازاریابی . روانشناسی مذاکره دربازاریابی . رویا-ارزیابی وذوق:عوامل سازنده یک مدیرموفق . شعارتبلیغاتی جذاب وگیرا .

    >>آرشیو شده ها<<

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    وبلاگ مدیریتی سیدمسعودراسخی

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<